Retourneren

Handgemaakte, beschilderde en op maat gemaakte bestellingen kunnen helaas niet geretourneerd worden. Wij doen er alles aan om een prachtig product voor jou te maken. Mocht er toch iets niet helemaal naar wens zijn, zullen we altijd samen met jou proberen een passende oplossing te vinden.

 

Producten uit de afdelingen "Tassen", "Slapen" en "Wenskaarten" kunnen geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. De kosten van deze retour zijn voor eigen rekening en afhankelijk van de gekozen vervoerder.

 

Retourinstructies
Stap 1 - Stuur een email waarin je je bestelnummer vermeld en de reden van retour. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om te bevestigen of we je retouraanvraag in behandeling kunnen nemen.

Stap 2 - Doe de artikelen in een goede, stevige verpakking, bijvoorbeeld in de originele verpakking.

Stap 3 - Noteer dit retouradres op je retourzending:

Stap 4 - Verstuur het retourpakket met een betrouwbare vervoerder, bij voorkeur met een track en trace code.
Stap 5 - Het verschuldigde orderbedrag van je retourzending wordt door ons teruggestort op de bankrekening die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt vanaf het moment van retourontvangst maximaal 5 werkdagen.

 

Retourvoorwaarden
- Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen.
- De retourkosten die worden gemaakt zijn voor eigen rekening.
- Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.
- Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt.
- Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in ongebruikt en in originele staat worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.
- Heb je bezorgkosten betaald? Dan betalen wij deze natuurlijk aan je terug (mits je de hele bestelling retourneert).