All Day Workshop

 

Je hebt de keuze uit vier schilderijen. Alle schilderijen hebben een uitgesproken eigen signature.

 

Hint of Lemon

Royal Blue

Cherry Blossom

Happy Bunch

 

Raak jij geïnspireerd door bloemen in vibrerende kleurencombinaties en dynamische vormen, kies dan voor schilderij Hint of Lemon of Happy Bunch.

Altijd al dol geweest op de stillevens van de "Dutch Masters" ga dan voor schilderij Royal Blue. Hier ligt de nadruk op de weelderige tulpen en irissen in nachtelijke blauwtinten.

Houd jij meer van Franse keramiek, bloesem en rozen, maar dan wel met wat pittig contrast, dan is het schilderij Cherry Blossom echt iets voor jou.

 

De ondergrond en schets bereid ik voor. Op de dag van de workshop kun je dan direct beginnen met het schilderen van de bloemen, de pot en de vogels. We werken op hout gespannen linnen doek van 40x50 cm en met acrylverf. Voor deze workshop is het fijn als je al iets ervaring hebt met verf en kwast.

 

‘s Morgens beginnen we met een korte introductie en uitleg. Vervolgens gaan we schilderen tot het middaguur. Dan serveer ik een heerlijke verse home made lunch. Even afstand nemen van het schilderen en genieten het eten en het gezelschap. Na ongeveer een uur gaan we verder tot einde van de middag.

 

Begeleiding bij het schilderen

Naargelang je eigen wensen en behoeften kan ik je stap voor stap begeleiden naar het eindresultaat. Ik heb verscheidene technieken van bloemen schilderen in de schilderijen verwerkt. Die technieken kan ik jou leren op deze dag.

 

We zijn gebonden aan een aantal uren waarin we samen kunnen werken, ik heb daar zo goed mogelijk rekening mee gehouden bij het creëren van deze schilderijen. Mocht je het schilderij toch net niet af krijgen, ben je natuurlijk vrij om er thuis mee verder te gaan. Ook dan bied ik nog ondersteuning aan als je ergens tegenaan loopt of vragen hebt.